Account Manager

ECB Travel kft., budapest, Teljes-, illetve részmunkaidőben

Az ECB Travelről néhány szóban

Az ECB Travel Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő autóbuszos cége. Cégünk 2008. óta van jelen a magyar piacon, és Megbízóinkat stabil háttérrel, valamint maximálisan ügyfélközpontú hozzáállással szolgáljuk ki.
Jelenleg 22 saját járműves gépparkkal, és széleskörben kiterjedt alvállalkozói hálózattal üzemelünk, amely lehetővé teszi, hogy Megrendelőink igényeit gyorsan, személyre szabottan és maradéktalanul kielégítsük.
Sofőrrel ellátott járműveink dolgozói szállításra, turisztikai- és egyéb csoportos utazásokra vehetők bérbe.
Cégünk mottója: Mosolyokat szállítunk!
Mivel e hitvallásunkat nemcsak mondjuk, hanem gyakoroljuk is, Ügyfeleink örömmel térnek vissza hozzánk.
Megbízóink között olyan kiemelkedő márkákat köszönthetünk, mint a Richter Gedeon, a Magyar Labdarúgó Szövetség vagy az Operettszínház

 Még több infót találsz az ECB Travelről a Kik vagyunk oldalon!

 

Küldetésünk,

hogy magas színvonalon nyújtsunk elérhető árban szolgáltatást mindazoknak, akik csoportjuknak élményt szeretnének biztosítani, legyen szó a legkisebb óvodás szállításról vagy akár egy 30 napos Európai turnéról.

Account Manager (Budapest, teljes-, illetve részmunkaidő)

Tökéletes jelöltünk jókedvű, pörgős, de precíz és pontos is. Szereti az embereket, könnyen teremt kapcsolatokat, kiváló memóriája van, és nem riad meg a kihívásoktól.

Gyümölcsöző kapcsolatunkhoz a hosszú távú, biztos szakmai karrier, a professzionális munkakörnyezet és a fiatalos, vidám, családias hangulatú cégkultúra biztosítása a mi feladatunk!

 

Ezek a feladatok várnak Rád:

 • az ECB Travel szolgáltatásainak és kapcsolódó termékeinek értékesítése (igényfelmérés – tanácsadás – ajánlatkészítés)
 • meglévő ügyfélkapcsolatok ápolása
 • kimenő és bejövő ügyfélhívások-, valamint e-mail-ek kezelése, adminisztrálása
 • új alvállalkozók megkeresése, meglévő alvállalkozókkal kapcsolattartás
 • reklamációkezelés, megrendelések utánkövetése
 • szerződések elkészítése
 • beérkező megrendelések és ügyfél igények továbbítása a fuvarszervezők felé

 

Téged várunk csapatunkba, ha:

 • legalább középfokú végzettséggel rendelkezel, kiváló a helyesírásod
 • kitűnően kommunikálsz (szóban és írásban egyaránt)
 • hitelesen képviseled munkáltatód értékrendjét, szolgáltatásait és termékeit
 • nem riadsz meg attól, ha időnkét sok információt kell kezelned egyszerre
 • a váratlan helyzetekben gyorsan feltalálod magad
 • legalább középfokon beszélsz és írsz angolul
 • magabiztosan kezeled a számítógépet
 • segítőkész és kedves vagy (ne feledd: Mosolyokat szállítunk!)

Előnyt jelent

Ha részt tudsz vállalni telefonos ügyeleti rendszerünkből – az autóbuszok munkája tovább folytatódik az irodai idő végezte után, ekkor az esetleges problémák felmerülése végett telefonos ügyeletet biztosítunk, melyet kollégáink felváltva látnak el

 

Ha kiváló a memóriád, szereted a pörgést, kihívásnak és nem nyűgnek éled meg a felmerülő problémák megoldását, akkor jól fogod érezni magad ebben a munkakörben. Az sem jelent problémát, ha nem dolgoztál még hasonló területen, ha érzed magadban az eddig ki nem aknázott lehetőséget, mi megtanítjuk a szakma csínját-bínját.

Ne feledd, mottónk szerint: Mosolyokat szállítunk!

Mit kínálunk:

 • versenyképes, 100%-ban bejelentett munkabér
 • telefonos ügyeleti jutalék
 • BKK utazástámogatás
 • budapesti, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető munkahely
 • szakmai tréningek, fejlődési lehetőség
 • céges csapatépítők
 • mosolygós és segítőkész közösség

Valljuk, hogy a foglalkoztatás terén is win-win helyzetet kell teremteni, így lesz hosszú távon mindenki boldog. Te odateszed magad, hozod az eredményeket, velünk szemben pedig elvárásod lehet, hogy ezt anyagilag és erkölcsileg is megfelelően kompenzáljuk.

Ezt várjuk tőled

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Biztos számítógép használat és egyéb cseppet sem apróságok

Nem szükséges tankönyv szerint 10 ujjal gépelned, de fontos, hogy gyorsan  és pontosan gépelj, helyesen írj, kedvesen, de határozottan beszélj. Nem árt, ha van némi saleses vénád, hogy átlásd a dinamikus árazás csínját-bínját

Pozitív attitűd, stresszes helyzetekben is

Szeress emberek között, illetve emberekkel dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! Mi szeretjük jó hangulatban eltölteni a munkaidőnket, ehhez fontos, hogy pozitív beállítottságú emberek vegyenek körül akkor is, ha éppen nagy a nyomás. Ha gyakran veszed észre magadon, hogy szidod az ügyfeleket, akkor biztosan nem egymást keressük

Ambíciók

Ha tele vagy ambícióval, mindig meg akarod mutatni, hogy többet, jobbat tudsz, esetleg kipróbálnád magad vezetőként, nálunk esélyt kaphatsz rá

Pontosság és képesség a priorizálásra

Leendő vezetőd számára a legfontosabb erény a pontosság és precizitás, a munka sikeres elvégzéséhez pedig a legszükségesebb tulajdonság a priorizálásra való képesség. Főszezonban a bejövő munkák közül tudnod kell kiválasztani az aktuálisan legfontosabbat

+1

Az angol nyelvtudás nálunk sajnos elengedhetetlen. A nyelvvizsgádat nem fogjuk elkérni, de tudnod kell magabiztosan angolul beszélni és írni

Munkavégzés helye

Budapest, XIV. kerület, Cserebogár utca

Munkaidő

Napi 6 vagy8 órás munkaidő

Fizetés

Az általad meghatározott bérigény mellett nálunk aki többet és jobban teljesít, többet is vihet haza

Munkakezdés

Azonnali kezdéssel keresünk munkatársat, de megvárjuk az ideális jelöltet

Érdekel?

Jelentkezz az állásra!

#1 Küldd el az űrlapot!  

 Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed, az űrlapot itt találod alul! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – ezeknek semmi értelme. Egyszerűen kövesd a kéréseinket!

  

#2 Próbafeladat

Ha az Önéletrajzod alapján megfelelőnek találunk, kapsz egy próbafeladatot. Ha ezt megoldod és visszaküldöd időben, akkor bekerülhetsz a következő körbe. Minden jelentkezőnek válaszolunk, ha pro, ha kontra.

  

#3 Telefonos interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (5 perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel.

 

#4 Személyes interjú

 A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet. 

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Kíváncsiak vagyunk rá, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, illetve ,hogy miért pont Te lennél a legalkalmasabb az állásra

Presets Color

Primary
Secondary