Autóbusz Szerelő

ECB Travel kft., Tököl, Teljes munkaidőben

Az ECB Travelről néhány szóban

Az ECB Travel Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő autóbuszos cége. Cégünk 2008 óta van jelen a magyar piacon, és Megbízóinkat stabil háttérrel, valamint maximálisan ügyfélközpontú hozzáállással szolgáljuk ki.
Jelenleg 25 saját járműves gépparkkal, és széles körben kiterjedt alvállalkozói hálózattal üzemelünk, amely lehetővé teszi, hogy Megrendelőink igényeit gyorsan, személyre szabottan és maradéktalanul kielégítsük.
Sofőrrel ellátott járműveink dolgozói szállításra, turisztikai- és egyéb csoportos utazásokra vehetők bérbe.
Cégünk mottója: Mosolyokat szállítunk!
Mivel e hitvallásunkat nemcsak mondjuk, hanem gyakoroljuk is, Ügyfeleink örömmel térnek vissza hozzánk.
Megbízóink között olyan kiemelkedő márkákat köszönthetünk, mint a Richter Gedeon, a Magyar Labdarúgó Szövetség vagy az Operettszínház

 Még több infót találsz az ECB Travelről a Kik vagyunk oldalon.

 Autóbusz szerelő (Tököl, teljes munkaidő)

Ezek a feladatok várnak Rád:

  • Ha fontos, hogy elismerjék a munkád és szereted a kihívásokat, továbbá igényes vagy az elvégzett feladatodra és a környezetedre, akkor csapatunkban a helyed!
  • Társaságunk tököli szerelő műhelyébe keres munkatársat az autóbuszok üzemeltetésében történő közreműködéshez, szerelő munkakörben. 
  • A csapatunkba érkező munkatársnak gondoskodnia kell a járművek szervizelésének koordinálásáról, ellenőrzéséről, javítások elvégzéséről, kivonuló javítások biztosításáról (melyhez szervizautót biztosítunk), továbbá részt kell vennie a járműüzemhez kapcsolódó egyéb folyamatokban.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • A csapatunkba jelentkezőnek rendelkeznie kell szakirányú, legalább középfokú végzettséggel, alapos műszaki ismeretekkel és problémamegoldó képességgel, illetve szervizelésében szerzett tapasztalattal és legalább B kategóriás jogosítvánnyal.

Előnyt jelent

  • Ideális, ha a jelentkező Tökölön, vagy a környékén él.

  • Előnyt jelent (de nem feltétel) ha rendelkezik “D” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve autóbuszok szervizelésében szerzett tapasztalattal.

Mit kínálunk:

  • Munkatársunknak stabil hátteret, folyamatos szakmai támogatást és versenyképes, bérezést kínálunk, a munkavégzéshez szükséges eszközök biztosítása mellett.

Jelentkezés módja:

  • Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél részese lenni egy jó csapatnak, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre:  jelentkezes@ecbtravel.hu Titkos János Ügyvezető Úrnak.

 

Munkavégzés helye

Tököl 2316, Tököli repülőtér

 

Munkaidő

Napi 8 órás munkaidő

Munkakezdés

Azonnali kezdéssel keresünk munkatársat, de megvárjuk az ideális jelöltet

Érdekel?

Jelentkezz az állásra!

Presets Color

Primary
Secondary