+36 70 6367 057 - ügyeleti telefonszám, munkaidőn kívül kizárólag sürgős esetben info@ecbtravel.hu

Key Account Manager

ECB Travel kft., budapest

Az ECB Travelről néhány szóban

Az ECB Travel Kft. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő autóbuszos cége. Fő szakterületünk autóbuszok bérbeadása sofőrrel, szervezett csoportok számára. Ügyfeleink iskolák, cégek, sportszövetségek, nagykövetségek. Olyan nagy megrendelőknek dolgozunk, mint a Magyar Tenisz Szövetség, az Operettszínház vagy a Richter Gedeon. Büszkék vagyunk rá, hogy elégedett ügyfeleink köre évről évre növekszik. Még több infót találsz az ECB Travelről a Kik vagyunk oldalon!

 

Küldetésünk,

hogy magas színvonalon nyújtsunk elérhető árban szolgáltatást mindazoknak, akik csoportjuknak élményt szeretnének biztosítani, legyen szó a legkisebb óvodás szállításról vagy akár egy 30 napos Európai turnéról.

 Mi az a Key Account Manager pozíció

Az ECB Travel életében nagyon fontos szerepet töltenek be a Key Account Managerek, hiszen ők lépnek kapcsolatba először az ügyfelekkel, ők keltik az első benyomást a cégről.

Betanulás után lényegében teljesen szabad kezet kapnak a megrendelők kapcsán. Megismerik az igényeiket, ennek megfelelő ajánlatot készítenek nekik, adott esetben angol nyelven. Megrendelés esetén segítenek meghatározni a kiállási és végzési időket, tanulmányozzák a programot a sofőrök vezetési és pihenési idejének betarthatósága szempontjából. Megtalálják a „kabáthoz a megfelelő gombot”, tehát minden csoporthoz a megfelelő autóbuszt és sofőrt, tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel és az alvállalkozókkal. Saját fejlesztésű ügyviteli szoftverünkben rögzítik a rendelést, ellenőrzik, hogy a sofőrök tudják-e az aktuális munkájukat. A megrendelők felmerülő kérdéseire, dícséreteire, esetleges reklamációira válaszolnak.

Mivel az autóbuszok munkája nem fejeződik be az irodai munkaidő végeztével, így minden 4. héten „ügyeletet” látnak el a céges telefonon. Probléma esetén segítséget nyújtanak, például ha a csoport és a sofőr nem találják egymást, ha a busz késik, ha helyben bármi egyéb probléma adódik, segítik a kommunikációt.
Kollégáink ilyenkor nem normál munkaidőben vannak, nem az irodában tartózkodnak, de a telefont viszik magukkal és elérhetőek szükség esetén. Ez „vészhelyzeti” rendelkezésre állás, ahogy a fenti kék sávban is látod. Az ügyelet vállalása nem kötelező, de mindenképpen előnyt jelent, plusz juttatásért cserébe.

Ha kiváló szervezőnek érzed magad, képes vagy logikusan átlátni folyamatokat, kihívásnak és nem nyűgnek éled meg a felmerülő problémák megoldását, akkor jól fogod érezni magad ebben a munkakörben. Az sem jelent problémát, ha nem dolgoztál még hasonló területen, ha érzed magadban az eddig ki nem aknázott lehetőséget, mi megtanítjuk a szakma csínját-bínját.

Ne feledd, mottónk szerint: Mosolyokat szállítunk!

Tökéletes jelöltünk jókedvű, pörgős, de precíz és pontos. Szereti az embereket, könnyen teremt kapcsolatokat, kiváló memóriája van, bírja a monotonitást, de nem riad meg a kihívásoktól sem.

A hosszú távú, biztos szakmai karrier, a professzionális munkakörnyezet, és a fiatalos, vidám, családias hangulatú cégkultúra biztosítása a mi feladatunk. Valljuk, hogy a foglalkoztatás terén is win-win helyzetet kell teremteni, így lesz hosszú távon mindenki boldog. Te odateszed magad, hozod az eredményeket, velünk szemben pedig elvárásod lehet, hogy ezt anyagilag és erkölcsileg is megfelelően kompenzáljuk.

Ezt várjuk tőled

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Biztos számítógép használat és egyéb cseppet sem apróságok

Nem szükséges tankönyv szerint 10 ujjal gépelned, de fontos, hogy gyorsan  és pontosan gépelj, helyesen írj, kedvesen, de határozottan beszélj. Nem árt, ha van némi saleses vénád, hogy átlásd a dinamikus árazás csínját-bínját

Pozitív attitűd, stresszes helyzetekben is

Szeress emberek között, illetve emberekkel dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! Mi szeretjük jó hangulatban eltölteni a munkaidőnket, ehhez fontos, hogy pozitív beállítottságú emberek vegyenek körül akkor is, ha éppen nagy a nyomás. Ha gyakran veszed észre magadon, hogy szidod az ügyfeleket, akkor biztosan nem egymást keressük

Ambíciók

Ha tele vagy ambícióval, mindig meg akarod mutatni, hogy többet, jobbat tudsz, esetleg kipróbálnád magad vezetőként, nálunk esélyt kaphatsz rá

Pontosság és képesség a priorizálásra

Leendő vezetőd számára a legfontosabb erény a pontosság és precizitás, a munka sikeres elvégzéséhez pedig a legszükségesebb tulajdonság a priorizálásra való képesség. Főszezonban a bejövő munkák közül tudnod kell kiválasztani az aktuálisan legfontosabbat

+1

Az angol nyelvtudás nálunk sajnos elengedhetetlen. A nyelvvizsgádat nem fogjuk elkérni, de tudnod kell magabiztosan angolul beszélni és írni

Munkavégzés helye

Budapest, XIV. kerület, Cserebogár utca

Munkaidő

Szokásos napi 8 órás munkaidő, de próbaidő után megválaszthatod a kezdési és végzési időpontodat

Fizetés

Az általad meghatározott bérigény mellett nálunk aki többet és jobban teljesít, többet is vihet haza

Munkakezdés

Azonnali kezdéssel keresünk munkatársat, de megvárjuk az ideális jelöltet

Érdekel?

Jelentkezz az állásra!

#1 Küldd el az űrlapot!  

 Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed, az űrlapot itt találod alul! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – ezeknek semmi értelme. Egyszerűen kövesd a kéréseinket!

  

#2 Próbafeladat

Ha az Önéletrajzod alapján megfelelőnek találunk, kapsz egy próbafeladatot. Ha ezt megoldod és visszaküldöd időben, akkor bekerülhetsz a következő körbe. Minden jelentkezőnek válaszolunk, ha pro, ha kontra.

  

#3 Telefonos interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (5 perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel.

 

#4 Személyes interjú

 A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet. 

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Kíváncsiak vagyunk rá, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, illetve ,hogy miért pont Te lennél a legalkalmasabb az állásra