Dolgozói személyszállítás

Munkásszállítás

A munkaerőpiaci változások a mai cégeket folyamatosan új, nehéz kihívások elé állítják. Kevés a jó minőségű munkaerő és rendkívül kemény munkával lehet megtartani a dolgozókat, s ez hatványozottan igaz, ha a munkavégzés helyszíne nehezen megközelíthető.
Ez utóbbi probléma megoldását kínáljuk profi csapatunk és korszerű járműparkunk segítségével. Kis 7 fős járművektől 61 fős autóbuszig mindenféle kategóriában tudunk járműveket biztosítani megrendelőink részére, klímával és fűtéssel, igény esetén biztonsági övvel felszerelve. Autóbuszainkat saját javító műhelyünkben szervizeljük folyamatosan, így biztosítva a dolgozók munkakezdésre történő pontos beérkezését.
Cégesbusz biztosítása ma már nem lehetőség, de szinte egyértelmű elvárás a kékgalléros munkavállalók részéről.
Legyen szó pár tucat munkavállalóról vagy egy multinacionális cég dolgozóinak céges buszjáratáról, nálunk nincs sem túl kicsi, sem túl nagy projekt.

Ahogy mi dolgozunk

Nem szeretjük az más cégekkel összevont járatokat, mert ahogy a köznyelv mondja „Közös lónak túrós a háta” A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a menetidők meghosszabbodhatnak, a munkavállalók kevésbé érzik magukénak a cégesbuszt, és ami a legfontosabb hátrány: az autóbusz tökéletes teret biztosít a bérek megtárgyalására, ami legalább az egyik szolgáltatást igénybevevő cégnek némi idő elteltével komoly fejtörést okozhat..

Így mi járatainkat cégenként indítjuk.

Az útvonalakat optimalizáljuk.

Díjainkat jellemzően napidíj formátumban adjuk meg. Ennek óriási előnye mindkét fél részéről, hogy nincsenek extra felmerülő költségek, a szállítási díj kiszámítható, és ami a legfontosabb: NINCS SZÜKSÉG EGY FŐ PLUSZ ALKALMAZOTTRA, aki a munkaideje jelentős részében a menetleveleket ellenőrzi, hiszen napidíjas számításnál egészen biztosan nincs trükközés a menetlevelekkel, hiszen mindkét félnek az az érdeke, hogy a lehető legkevesebb kilométer megtételével végezze a szállító cég a dolgozók szállítását.

Minden cég részére dedikált kapcsolattartót biztosítunk, illetve 24 órában elérhető ügyeleti telefonszámot, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban tudjuk orvosolni.

Milyen autóbuszokat bérelhet tőlünk

Igyekszünk minden megrendelői igényt kiszolgálni, így meglévő flottánk mellett az új megrendelésekhez készek vagyunk új eszközöket beszerezni, ha erre  lenne igény.

A kisebb büdzsével rendelkező cégeknek ugyanúgy tudunk megfelelő megoldást találni dolgozói buszjárat teljesítésére, mint a nagyobb büdzsével és igényekkel rendelkező ügyfeleink részére.

Mire van szükségünk egy ajánlat tervezet elkészítéséhez

  • A szállítani tervezett létszámra
  • A tervezett útvonalakra és útvonalankénti létszámra
  • Az autóbusz(okkal) szemben támasztott követelményekre
  • 2 vagy 3 műszakos beosztásban szükséges-e szállítani, ha már tudható, akkor a szállítási időpontokra is
  • A szállítás kezdetének időpontjára

Akkor sincs probléma, ha nincs még letisztázva az összes fenti kérdés, kollégáink igyekeznek segítséget nyújtani, keresse őket bizalommal.

A mi munkánk legfőbb fokmérője a HR részleghez beérkező avagy be nem érkező reklamációk mennyisége, mértéke. Büszkék vagyunk rá, hogy meglévő járatainknál kivétel nélkül arról számolnak be a HR-es kollégák, hogy a dolgozói reklamációk a buszokkal kapcsolatban a nullához tendálnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

R

Különböző méretű autóbuszok

8 fős kisbusztól 61 fős autóbuszokig mindenféle kategóriában tudunk járműveket biztosítani
f

Akár 3 munkarendben

Nem jelent problémát, ha kollégáit több munkarendben kell szállítsuk

Gyors probléma megoldás

Az esetleges problémákat gyorsan kezeljük, szükség esetén pótló buszt biztosítunk

Már 6 megyében elérhetőek vagyunk

Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok

Bérlet után fizetendő járulék helyett visszaigényelhető áfa

Dolgozói kényelmesen és biztonságban jutnak el a munkahelyükre, a cég pedig a kifizetett számla áfa tartalmát visszaigényelheti

  • Tisztaság 100% 100%
  • Megbízhatóság 100% 100%
  • Pontosság 100% 100%
  • Technikai és irodai háttér 100% 100%

Minden, ami céges személyszállítás egy helyen

Dolgozói személyszállítás

Autóbuszok biztosítása céges rendezvényekre

VIP személyszállítás – felsővezetők utaztatása

Presets Color

Primary
Secondary