Pénzügyi munkatárs teljes- vagy részmunkaidőben - NEM AKTÍV HIRDETÉS, A BEÉRKEZŐ JELENTKEZÉST ADATBÁZISBA MENTJÜK

ECB Travel kft., budapest

Az ECB Travelről néhány szóban

Az ECB Travel Kft. hazánk egyik legfeltörekvőbb autóbuszos cége. Fő szakterületünk autóbuszok bérbeadása sofőrrel, szervezett csoportok számára. Ügyfeleink iskolák, cégek, sportszövetségek, nagykövetségek. Olyan nagy megrendelőknek dolgozunk, mint a Magyar Tenisz Szövetség, az Operettszínház vagy a Richter Gedeon. Büszkék vagyunk rá, hogy elégedett ügyfeleink köre évről évre növekszik. Még több infót találsz az ECB Travelről a Kik vagyunk oldalon!

 

Küldetésünk,

hogy magas színvonalon nyújtsunk elérhető árban szolgáltatást mindazoknak, akik csoportjuknak élményt szeretnének biztosítani, legyen szó a legkisebb óvodás szállításról vagy akár egy 30 napos Európai turnéról.

Mi az a Pénzügyi munkatárs pozíció nálunk

Az ECB Travel életében nagyon fontos szerepet tölt be a Pénzügyi munkatárs, hiszen “rajta keresztül folyik be a pénz” a cégbe.

Ez a munkakör igényli a legnagyobb önálló munkát a cégben, mert ő egyedüli és megismételhetetlen, nincs másik ilyen pozíció rajta kívül. 

Ellenőrzi a lejárt megrendeléseket, begyűjti a hozzájuk tartozó menetleveleket. Elkészíti az elszámolásokat és ha különbséget lát a kalkuláció és az elkészült elszámolás között, utána jár, hogy hol volt a probléma forrása (a kollégánk számolta el a kalkulációt, esetleg a megrendelő lépte túl a keretet)

Az elszámolás alapján elkészíti a számlát, és megvárja az alvállalkozói számlát, melyet leellenőriz és utalásra átad a vezetőjének.

Napi szinten ellenőrzi a banki bejövő és kimenő tételeket, figyeli, illetve behajtja a kintlévőséget. Kapcsolatot tart a könyvelővel, összekészíti a leadandó anyagot.

Mivel az autóbuszok munkája nem fejeződik be az irodai munkaidő végeztével, így minden 4. héten „ügyeletet” lát el a céges telefonon. Probléma esetén segítséget nyújt, ha a csoport és a sofőr nem találják egymást, segíti a kommunikációt.
Kollégáink ilyenkor nem normál munkaidőben vannak, ez csak „vészhelyzeti” telefon, ahogy a fenti kék sávban is látod.

Ez egy vérbeli pénzügyes munkakör és ha vallod, hogy rend a lelke mindennek és nem bánod azt sem, ha olykor számon kell kérni az ügyfelet (aki nem fizet) vagy a kollégádat, aki nehezíti a munkádat (mert nem megfelelően címkézi fel a megrendelést), akkor köztünk a helyed!

Ne feledd, mottónk szerint: Mosolyokat szállítunk!

Munkavégzés helye

Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út

Munkaidő

6 órában teljesíthető a pénzügy, de 8 órában is szívesen látunk, ebben az esetben igény esetén be kell segíts a szervezési részlegnek

Fizetés

Az általad meghatározott bérigény mellett nálunk aki többet és jobban teljesít, többet is vihet haza

Munkakezdés

Azonnali kezdéssel keresünk munkatársat, de legkésőbb január végéig megvárjuk az ideális jelöltet

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai és “emberi” elvárásoknak kell megfelelnie, és örül neki, hogy a többiek is hasonló elvek szerint lettek kiválasztva. A hosszú távú biztos szakmai karrier, a professzionális munkakörnyezet, és a fiatalos, vidám, családias hangulatú cégkultúra biztosítása a mi feladatunk

Ezt várjuk tőled

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Önfejlesztés

Legyen belső igényed a fejlődésre, önmagad fejlesztésére – nem csak szakmai értelemben. Nálunk mindenki folyamatosan tanul és fejlődik, igazából az élet minden területén.

Közösség

Szeress emberek között dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem fontos neked, hogy jól érezd magad.

Végzettség/Tapasztalat

Pénzügyi területen szerzett gyakorlat nem feltétel, hisszük, hogy minden megtanulható, de előnyt jelent, ha dolgoztál már hasonló munkakörben

Ez nekem szól

A legjobb jelöltjeink ezen a ponton már általában azt szokták érezni, hogy “basszus én itt akarok dolgozni!” – ha te is ezt érzed, akkor jó esélye van annak, hogy jól éreznéd magad nálunk.

+1

Az angol nyelvtudás nálunk sajnos elengedhetetlen. Nem fontos a nyelvvizsgád, de idegenforgalomban dolgozunk, tudnod kell angolul beszélni és írni

Érdekel?

Jelentkezz az állásra!

#1 Küldd el az űrlapot!  

 Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed, az űrlapot itt találod alul! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – ezeknek semmi értelme. Egyszerűen kövesd a kéréseinket!

  

#2 Próbafeladat

Ha az Önéletrajzod alapján megfelelőnek találunk, kapsz egy próbafeladatot. Ha ezt megoldod és visszaküldöd időben, akkor bekerülhetsz a következő körbe.

  

#3 Telefonos interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (5 perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel.

 

#4 Személyes interjú

 A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet. 

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Kíváncsiak vagyunk rá, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, illetve ,hogy miért pont Te lennél a legalkalmasabb az állásra

Presets Color

Primary
Secondary