+36 70 6367 057 - ügyeleti telefonszám, munkaidőn kívül kizárólag sürgős esetben info@ecbtravel.hu

Travel Project Manager

ECB Travel kft., budapest

Az ECB Travelről néhány szóban

Az ECB Travel Kft. hazánk egyik legfeltörekvőbb autóbuszos cége. Fő szakterületünk autóbuszok bérbeadása sofőrrel, szervezett csoportok számára. Ügyfeleink iskolák, cégek, sportszövetségek, nagykövetségek. Olyan nagy megrendelőknek dolgozunk, mint a Magyar Tenisz Szövetség, az Operettszínház vagy a Richter Gedeon. Büszkék vagyunk rá, hogy elégedett ügyfeleink köre évről évre növekszik. Még több infót találsz az ECB Travelről a Kik vagyunk oldalon!

 

Küldetésünk,

hogy magas színvonalon nyújtsunk elérhető árban szolgáltatást mindazoknak, akik csoportjuknak élményt szeretnének biztosítani, legyen szó a legkisebb óvodás szállításról vagy akár egy 30 napos Európai turnéról.

Mi az a Travel Project Manager pozíció

Az ECB Travel életében nagyon fontos szerepet töltenek be a Travel Project Managerek, hiszen ők lépnek kapcsolatba először az ügyfelekkel, ők keltik az első benyomást a cégről.

Lényegében teljesen szabad kezet kapnak a megrendelők kapcsán. Megismerik az igényeiket, ennek megfelelő ajánlatot készítenek nekik, adott esetben angol nyelven. Megrendelés esetén segítenek meghatározni a kiállási és végzési időket, tanulmányozzák a programot a sofőrök vezetési és pihenési idejének betarthatósága szempontjából. Megtalálják a „kabáthoz a megfelelő gombot”, tehát minden csoporthoz a megfelelő autóbuszt és sofőrt, tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel és az alvállalkozókkal. Saját fejlesztésű ügyviteli szoftverünkben rögzítik a rendelést, ellenőrzik, hogy a sofőrök tudják-e az aktuális munkájukat. A megrendelők felmerülő kérdéseire, dícséreteire, esetleges reklamációira válaszolnak.

Mivel az autóbuszok munkája nem fejeződik be az irodai munkaidő végeztével, így minden 4. héten „ügyeletet” látnak el a céges telefonon. Probléma esetén segítséget nyújtanak, ha a csoport és a sofőr nem találják egymást, segíti a kommunikációt.
Kollégáink ilyenkor nem normál munkaidőben vannak, ez csak „vészhelyzeti” telefon, ahogy a fenti kék sávban is látod.

Ez egy kihívásokkal teli munkakör, melyben az eredmények elérhetőek, ha kellő elszántság van benned. Ha szeretsz szervezni, logikusan átlátni a folyamatokat, akkor jól fogod érezni magad ebben a munkakörben.

Ne feledd, mottónk szerint: Mosolyokat szállítunk!

Munkavégzés helye

Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út

Munkaidő

Szokásos napi 8 órás munkaidő, de próbaidő után megválaszthatod a kezdési és végzési időpontodat

Fizetés

Az általad meghatározott bérigény mellett nálunk aki többet és jobban teljesít, többet is vihet haza

Munkakezdés

Azonnali kezdéssel keresünk munkatársat, de legkésőbb január végéig megvárjuk az ideális jelöltet

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai és “emberi” elvárásoknak kell megfelelnie, és örül neki, hogy a többiek is hasonló elvek szerint lettek kiválasztva. A hosszú távú biztos szakmai karrier, a professzionális munkakörnyezet, és a fiatalos, vidám, családias hangulatú cégkultúra biztosítása a mi feladatunk

Ezt várjuk tőled

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Biztos számítógép használat

Nem szükséges tankönyv szerint 10 ujjal gépelned, de fontos, hogy gyorsan  és pontosan gépelj, helyesen írj, kedvesen, de határozottan beszélj. Nem árt, ha van némi saleses vénád, hogy átlásd a dinamikus árazás csínját-bínját

Közösség

Szeress emberek között dolgozni és legyen fontos, hogy ezt kikkel teszed! A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem fontos neked, hogy jól érezd magad.

Ambíciók

Ha tele vagy ambícióval, mindig meg akarod mutatni, hogy többet, jobbat tudsz, esetleg kipróbálnád magad vezetőként, nálunk esélyt kapsz rá

Ez nekem szól

A legjobb jelöltjeink ezen a ponton már általában azt szokták érezni, hogy “basszus én itt akarok dolgozni!” – ha te is ezt érzed, akkor jó esélye van annak, hogy jól éreznéd magad nálunk.

+1

Az angol nyelvtudás nálunk sajnos elengedhetetlen. Nem fontos a nyelvvizsgád, de idegenforgalomban dolgozunk, tudnod kell angolul beszélni és írni

Érdekel?

Jelentkezz az állásra!

#1 Küldd el az űrlapot!  

 Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed, az űrlapot itt találod alul! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon – ezeknek semmi értelme. Egyszerűen kövesd a kéréseinket!

  

#2 Próbafeladat

Ha az Önéletrajzod alapján megfelelőnek találunk, kapsz egy próbafeladatot. Ha ezt megoldod és visszaküldöd időben, akkor bekerülhetsz a következő körbe.

  

#3 Telefonos interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (5 perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel.

 

#4 Személyes interjú

 A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet. 

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Kíváncsiak vagyunk rá, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, illetve ,hogy miért pont Te lennél a legalkalmasabb az állásra