Az oldal feltöltés alatt.

Várható befejezés 2024.02.28.
Ajánlatot kérek

Autóbuszbérlés belföldre

AZ ECB Travel évente több száz programot teljesít magyar és külföldi megrendelői részére Magyarország területén.

Legyen szó budapesti vagy vidéki programról, kicsi vagy nagyobb csoportról, minden igényt kielégítő, megbízható flottánk és gyakorlott autóbuszvezetőink örömmel állnak az Ön és csoportja szolgálatára.

Nálunk egyetlen csoport vagy megrendelés sem lehet túl kicsi vagy túl nagy.
Az 1-2 fős vezetői és VIP szállítástól kezdődően  a több száz fős országos rendezvényekig remek szakember gárdánk bármilyen személyszállítási problémára megoldást talál.

milyen autóbuszokkal dolgozunk

Cégünk a normál és luxus személyautóktól kezdődően a 69 fős autóbuszokig mindenféle méretben és kategóriában kínál járműveket.

Flottánk megtekintéséhez kattintson ide

kit szállítunk

Bárkit, akinek szervezett csoportja van és szeretné eljuttatni a csoportot egyik helyszínről a másikra. Legyen szó gyermekszállításról, osztálykirándulásról, céges rendezvényekről, dolgozói szállításról, városnézésekről vagy nagy európai körutakról, nálunk mindenki megtalálja a számítását. Korrekt árakkal, barátságos ügyintézőkkel és kiváló szolgáltatással várjuk megrendelőinket.

Mit bizzon ránk

A megfelelő jármű kiválasztását, rendezvények esetén a teljes logisztikát, a helyszíni koordinációt. Gyorsan korrekt ajánlatot készítünk, a megrendelést precízen kezeljük, a feladat lebonyolítását komolyan vesszük, az utólagos adminisztrációt érthetően és pontosan elkészítjük.

Mivel nem foglalkozunk

Programot sajnos nem szervezünk, ez az utazási irodák feladata. Felmerülő kérdések esetén szívesen segítünk, hiszen a legtöbb magyar településen és környező országban nem helyismerettel rendelkezünk, de a teljes program szervezését sajnos nem tudjuk vállalni.

Mennyibe  kerül

Buszbérlés árakról nehéz pontos részletek ismerete nélkül beszélni, mert az ajánlat sok összetevőből áll, ilyenek a létszám, a megtett kilométer, a megrendelés gyakorisága, a program pontos időpontja stb. Az árazás tehát dinamikus, mint amilyen a repülőgépeknél is, mégis érthető, hogy aki buszbérlésben gondolkodik, szeretne még ajánlatkérés előtt képet kapni a nagyságrendekről.

2024-ben

  • egy 49 fős autóbusz bérlése egy 1 napos soproni útra 320.000 Ft + 27 % áfa
  • egy 19 fős kisbusz bérlése egy 8 órás budapesti városnézésre kb. 100.000 Ft + 27 % áfa
  • egy 34 fős autóbusz bérlése Budapest belváros – reptér transzferre kb. 80.000 Ft + 27 % áfa

Mi a foglalás menete egy autóbuszos kirándulásnak

Kérlek töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, kollégáink amilyen gyorsan csak lehet,  de legkésőbb 2 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot. Ha sürgős ajánlatra van szükséged, kérlek hívj minket a +36 70 6367 057 -es telefonszámon munkaidőben (H-P 8:00-17:00) és kollégáink előre veszik a kérést.

Kérjen ajánlatot
  1. Kérjen ajánlatot telefonon, e-mailben vagy a honlapon keresztül. Adja meg a részleteket ( indulás és érkezés időpontja, címe, úti cél, létszám)  Amennyiben nem minden részletet ismer, bátran keressen minket telefonon, kollégáink igyekeznek ennek ellenére is egy becsült díjjal segíteni a költségek tervezését.

 

Ajánlat készítés

Kollégáink 2 munkanapon belül ajánlatot készítenek, melyet e-mailben fognak elküldeni Önnek Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is.
Ha gyors tájékoztatásra lenne szüksége, keressen minket telefonon, az SOS kérdéseket mindig előrevesszük.

 

Ajánlat elfogadása

Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat, válasz levélben küldje el megrendelését írásban, melyre kollégáink visszaigazoló levelet fognak küldeni ugyancsak e-mailben. Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is. Amíg nem kap hivatalos Visszaigazoló levelet tőlünk, addig foglalása nem él, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy utánajárjanak a problémának

 

Visszaigazolás

Ha megérkezett a visszaigazoló e-mail, benne talál egy díjbekérőt. Ennek kifizetése után a megrendelése élővé válik, további kommunikációra részünkről már nincs szükség. Természetesen amennyiben Önnek további kérdése, kérése merül fel az utazásig, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére

 

Kapcsolat a sofőrrel

Az utazás napján az Ön által megadott időpontban az autóbusz és a sofőr….

Kérjen ajánlatot

Presets Color

Primary
Secondary