Ismerjen meg minket!

Amiben hiszünk

Hiszünk a kemény munka erejében, a korrekt partneri kapcsolatokban, az emberséges hozzáállásban.
Minden nap a megrendelőink elégedettségéért dolgozunk, ami nálunk nem csak szép ígéret,  mert hisszük, hogy a 21. században egy cég hosszú távon csak így lehet sikeres.
Valljuk, hogy olyanokkal érdemes együtt dolgozni, akik win-win (minden fél nyer) kapcsolatra törekszenek, ha Te is hasonlóképpen gondolkodsz, csak akkor vagyunk számodra mi a megfelelő választás.
Minden kabáthoz van megfelelő gomb, mint ahogy minden csoporthoz van megfelelő autóbusz is. Kollégáink jól felkészültek, segítenek Neked megtalálni a kívánalmaknak megfelelő járművet, akár saját flottánkból, akár országos kapcsolatrendszerünk igénybevételével.

Történetünk

Az ECB Travel Kft. jogelődjét 2008-ban Titkos János tulajdonos Úr alapította 2 db 50 fős autóbusszal, majd 2016-ban csatlakozott hozzá felesége, Titkos Brigitta, aki az iroda felépítéséért és a megrendelők elégedettségéért lett felelős. Magyar tulajdonú és telephelyű vállalkozás ami autóbuszos személyszállítást végez Magyarországon illetve Európa országaiba.

A vállalkozás a kezdetektől folyamatosan növekedett, új járművekkel és személyzettel bővült. Ma cca. 30 főállású és több részmunkaidős kollégánk biztosítja Önnek a gondtalan utazás szervezését és lebonyolítását.

A cég tulajdonosai Titkos János és Brigitta a turizmus  és a minőségi szolgáltatás iránt elkötelezett szakemberek. Arra a legbüszkébbek, hogy sok megrendelőnk a kezdetektől máig velünk dolgozik, csakúgy mint az alkalmazottak közül is többen.

Megrendelőink és megrendeléseink is nagyon változatosak. Csoportjaink legnagyobb része Budapestről indul, a belföldi és külföldi autóbuszos szállításban is nagy gyakorlatunk van.

Ügyfeleink között a cégektől a magánszemélyekig, az óvodáktól az iskolákig, a művészeti együttesektől a sport szervezetekig, illetve a rendezvényszervezőktől az utazási irodákig minden típusú megrendelő megtalálható.

Egyetlen feladat és megrendelő sem túl nagy vagy túl kicsi! Szívesen szállítjuk a legkisebb csoportokat is, pont olyan odafigyeléssel, mint amikor több száz fős rendezvények utaztatásában segédkezünk.

Néhány kilóméterre szeretne autóbuszt bérelni vagy bejárná  csoportjával egész Európát, számunkra nem jelent problémát egyik sem, szeretettel látják kollégáink!

Konferenciára, étterembe, kirándulásra, reptérre, rendezvényre, kongresszusra, síútra vagy bármilyen egyéb programra van szüksége buszbérlésre, mi készséggel állunk rendelkezésére!

Autóbuszaink telephelye és irodánk Budapest kertvárosi részén található, ahonnan könnyen elérhető a reptér és a belváros is. Kollégáink készen állnak rá, hogy buszbérlési szolgáltatásunkat versenyképes árakon biztosítsuk Önnek a lehető legrövidebb válaszidőn belül.

Miért válasszon minket autóbuszos utazásaihoz?

Profi/top sofőrök

Gondosan kiválasztva és folyamatosan monitorozva. Mindegyikük beszél angolul és tapasztalt vezetők.

Modern flotta

Modern, biztonságos és kényelmes autóbuszok 6-70 főig járművenként.

0-24 ügyeleti rendszer

24 órában az év 365 napján elérhetőek vagyunk telefonos ügyeleti rendszerünkön keresztül.

Többnyelvű csapat

Angolul, spanyolul, franciául, kínaiul, svédül, németül és természetesen magyarul is beszélünk.

Szeretjük a kihívásokat

Kicsi vagy nagy csoport, Buszbérlés Budapesten vagy Európában, állunk a kihívások elébe.

buszflottánk

Az autóbuszos szállításban eltöltött másfél évtized alatt jármű flottánkat megpróbáltuk a lehető legjobban megrendelőink igényeihez alakítani. Autóbuszaink folyamatosan bővülnek, emelett kiemelt figyelmet fordítunk a fiatalításukra, illetve a meglévő járművek karbantartására is.

Korszerű, változatos méretű, leginkább Mercedes típusú járműveket kínálunk megrendelőinknek.

Az autóbuszos személyszállításban kiemelten fontos megrendelőink elégedettsége, törekszünk rá, hogy minden buszunk a lehető legmodernebb, legkomfortosabb és legbiztonságosabb legyen, illetve megfeleljen az európai normáknak, illetve az EURO 6 minősítésnek.

Szolgáltatásaink

Az ECB Travel stílusos, megbízható, kényelmes és pontos autóbuszos utazást kínál Önnek és utasainak. Járműveink kiválóan alkalmasak rá, hogy egész Európát és annak összes nevezetességét megmutassuk Önnek. 25 saját járművünk a VIP személyautótól a 70 fős óriás autóbuszig minden csoportnak megoldást nyújt.

Autóbuszbérlés

44, 49, 55, 57, 61 fős autóbuszok bérlése nagyobb csoportok számára

Kisbusz bérlés

Exkluzív Mercedes Sprinter  kisbusz bérlése 19 utasüléssel. Kisebb és privát csoportok számára tökéletes választás

Minivan bérlés

5 és 7 utas üléses Mercedes V class típusú minibuszok bérlése sofőrrel

VIP személyautó bérlés

Mercedes típusú luxus személyautók bérlése sofőrrel kiemelt személyek, felsővezetők utaztatásához

Csapatunk

Az ECB Travel Kft. professzionális irodai csapata készséggel áll rendelkezésére minden buszbérlési kérdésben a lehető legrövidebb időn belül, a foglalási és fizetési folyamatot igyekszünk a lehető legzökkenőmentesebbé tenni Önnek.

Többnyelvű csapatunk több mint 7 nyelven beszél: angolul, spanyolul, franciául, kínaiul, svédül, németül és természetesen magyarul.

Sofőr kollégáink is több nyelven beszélnek, angolul és jellemzően németül.

AZ ECB Travel sofőr kollégái mind kiváló szakemberek, nagy tapasztalattal bírnak mind Magyarország mind Európa útjain. Minden gépjárművezetőnk kötelező orvosi vizsgálaton és alkalmassági vizsgálaton esett át alkalmazás előtt, hogy csoportjai biztonságban utazzanak ha kisbuszt, és akkor is ha nagy autóbuszt bérel tőlünk.

Ismerd meg a csapatunkat

Titkos-Kirschner Brigitta

Titkos-Kirschner Brigitta

Ügyvezető

Titkos János

Titkos János

Ügyvezető

Titkos Zsófia

Titkos Zsófia

Junior Travel Project Manager

Viszmeg Mihály

Viszmeg Mihály

Szakmai irányító

Gadó Gábor

Gadó Gábor

Csoport Vezető

Hornok Mónika

Hornok Mónika

Pénzügyi Munkatárs

Vida Katalin

Vida Katalin

Travel Project Manager

Bakos Mercédesz

Bakos Mercédesz

Account Manager

Somogyi Gábor

Somogyi Gábor

Vezető Fuvarszervező

RÓLUNK MONDTÁK

Evelin B., Loreal

Nagyon köszönöm a korrekt ügyintézést. Minden remekül bonyolódott, a gépkocsivezetővel (B.Zoltán) is nagyon elégedett volt a csoport. Cégüket jó szívvel fogom ajánlani másoknak is. 

Attila K., Tanár

Szeretném a köszönetemet kifejezni Gábor kollégájuk magas színvonalú, lelkiismeretes munkájáért. A kirándulás során minden tökéletesen rendben volt, a programot szinte percre pontosan tudtuk teljesíteni. Emberileg is nagyon meg voltunk elégedve vele, a diákok nyelvén is nagyon jól értett, és velünk, kísérő tanárokkal is hamar egy hullámhosszra került, nagyon jól együtt tudtunk működni.

   Megtörtént a rokoni kirándulás őseink egyik földjére, köszönjük a pontosságot, megbízhatóságot, jövőre ha ismét autóbuszt fogunk bérelni utazási terveinkhez újra Önöket fogjuk igénybe venni!

Bernadett V., Techr Invest

Szeretnénk megköszönni a munkátokat, azt a profi hozzáállást, amit mind ti az egyeztetésben, mind a sofőr kollegák a szállításban tanúsítottak, még ilyen szervezésben és kivitelezésben nem nagyon volt részünk eddig! Csak annyit tudunk mondani, hogy a legközelebb is benneteket fogunk keresni és másoknak is ajánlani tudunk Benneteket!

A buszok állapota is makulátlan volt, a sofőrök kedvesek, szolgálatkészek voltak!

Úgyhogy GRATULÁLUNK nektek!

Buszbérlés Sofőrrel

Buszsofőr kollégáink jól képzettek és több nyelven beszélnek.

FIATAL AUTÓBUSZOK

Próbálja ki korszerű, kényelmes autóbuszainkat!

0-24 ELÉRHETŐSÉG

Probléma esetén megrendelőink     0-24  órában elérnek minket telefonon.

Presets Color

Primary
Secondary