Ismerjen meg minket!

AZ ECB TRAVEL CSAPATA

 

Az ECB Travel egy autóbuszokat bérbeadó vállalkozás. Jelenleg 22 saját járművel dolgozunk, melynek egyik fele dolgozói szállítást lát el, a másik fele a turizmusban dolgozik, gépparkunk évről évre nő és megújul.

Mi nem csak beszélünk az ügyfélközpontú hozzáállásról, profi kiszolgálásról, de nap mint nap teszünk is azért, hogy ügyfeleink örömmel térjenek vissza utazásukról. Mosolyokat “termelünk”

A szakmai erősségeken túl klassz csapat vagyunk, remek ügyfelekkel dolgozunk és egymással is szívesen töltünk időt akár munkaidőn kívül is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

AMIBEN HISZÜNK

Hiszünk a kemény munka erejében, a korrekt partneri kapcsolatokban, az emberséges hozzáállásban.
Minden nap a megrendelőink elégedettségéért dolgozunk, ami nálunk nem csak szép ígéret,  mert hisszük, hogy a 21. században egy cég hosszú távon csak így lehet sikeres.
Valljuk, hogy olyanokkal érdemes együtt dolgozni, akik win-win (minden fél nyer) kapcsolatra törekszenek, ha Te is hasonlóképpen gondolkodsz, csak akkor vagyunk számodra mi a megfelelő választás.
Minden kabáthoz van megfelelő gomb, mint ahogy minden csoporthoz van megfelelő autóbusz is. Kollégáink jól felkészültek, segítenek Neked megtalálni a kívánalmaknak megfelelő járművet, akár saját flottánkból, akár országos kapcsolatrendszerünk igénybevételével.

CSAPATUNK

Titkos-Kirschner Brigitta
titkos.brigitta@ecbtravel.hu

Bodnár Diana
bodnar.diana@ecbtravel.hu

 Péma-Hegedűs Csilla
pemahegedus.csilla@ecbtravel.hu

Titkos János
titkos.janos@ecbtravel.hu

Titkos Zsófia
info@ecbtravel.hu

Hornok Mónika
hornok.monika@ecbtravel.hu

Viszmeg Mihály
viszmeg.mihaly@ecbtravel.hu

Szommer Ákos
szommer.akos@ecbtravel.hu

Sági Anita
sagi.anita@ecbtravel.hu

RÓLUNK MONDTÁK

“Bárki kérdezi, csak ajánlani tudjuk Őket! Akár mi felnőttek, akár a 32 gyerkőc, akik 2. éve, hétről-hétre az ECBT buszaival utazunk!
Az irodában profi Hölgyek, akik nem csak pontosak, jól szervezik az utakat, de roppant kedvesek és rugalmasak. Ha véletlenül, akár utolsó percben is, bajba kerültünk, mert hirtelen kellett busz, vagy elfelejtettünk valamit, ők valahogy mindig kerítettek megoldást. Végtelenül jó kapcsolattartók.
A buszok mindig tiszták, pontosak. Télen jól fűtöttek, nyáron légkondícionáltak. A megbeszélt időpont előtt mindig ott állnak, nehogy a forgalom vagy az útviszonyok miatt késsenek. Biztonságosak, mert mindig figyelnek rá, hogy a gyerekek be legyenek kötve az utazás alatt. Ez a szülőknek nagyon megnyugtató!
A buszvezető  “bácsikkal” remekül  meg tudják beszélni a gyerekek a szép, nagy buszok “fontos adatait”- ami őket érdekli!
Az én kisfiam, például már számtalanszor mesélte, hogy: ” Anya, én mindig úgy szoktam elköszönni a vezető bácsitól, -mert tudod, nekem kedvenceim a buszok-  hogy neked van a legjobb buszod a világon!”
Úszni is Veletek/Önökkel megyünk! Megint! ?

Csider Krisztina, Móra Ferenc Általános Iskola

Az Erzsébetvárosi Horvát Önkormányzat elnökeként köszönettel tartozom az ECB Travelnek a gyors, pontos, lelkiismeretes munkájukért. A céggel már lassan két éve állunk kapcsolatban, egy évben többször is utazunk velük. A cég által nyújtott szolgáltatással teljes mértékben elégedettek vagyunk. A buszok kényelmesek,tiszták és nem utolsó sorban a buszvezetők megbízhatóak,kedvesek, talpraesettek,segítőkészek.

Bencsik Katalin

elnök, Erszébetvárosi Horvát Önkormányzat

T.Cím!

Köszönetünket fejezzük ki a 2018.08.04.Tiszaujvárosi rendezvényünkhöz nyújtott segítségükért. A busz pontosan tisztán érkezett, a sofőr udvarias segítőkész volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Üdvözlettel: Gribek Lajos

Az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusának Bortanácsosa

TÖRTÉNETÜNK