+36 70 6367 057 - ügyeleti telefonszám, munkaidőn kívül kizárólag sürgős esetben info@ecbtravel.hu

Tehetős emberekből álló társaság gyülekezik a Hősök terén, a Homokóra mellett. Vannak vagy 110-120-an, többségük vezető beosztású, magasan kvalifikált hölgy és úriember. A cég luxus buszokat rendelt számukra, megérdemlik, megdolgoztak a kiemelt kiszolgálásért.

Jókedvűek, ezen a szép napon bort kóstolni indulnak Magyarország egyik leghíresebb bortermelő vidékére. A nap kimondottan jól telik, csupa mosoly mindenki, a borász és a borkedvelő egyaránt, ürülnek a poharak.

Hazaindulás környékére azonban valami szörnyűség történik. Egyikük másikuk aljasra részegül, az autóbuszt összehányják, a sofőr szerényen odaszól: Ne haragudjon fiatalember, talán ezt mégsem kellene… Mire a másik oldal egyre hangosabban és agresszívebben, az alkoholtól egyre aljasabban ordít, s közben rongálja az autóbuszt.

PUFF, A SOFŐR RENDŐRT HÍV. Az utas még a rend szent őrei előtt is ordít a gépkocsivezetőnek: ELVÁGOM A TORKODAT!
A csoport kulturáltabb része a lelakott busszal hazaindul, a maradék az örsön tölti az éjszakát.

TE SZÍVESEN UTAZNÁL EBBEN A BUSZBAN? ŐK ÍGY SZERETIK……

STORY 2:
Ködös kora őszi reggelen gyülekeztek a gyerekek az iskola előtt,
izgatottan várták a 4 napos kirándulást. Az autóbusz ablakain még megcsillant a pára a halovány napfényben mikor jól öltözött sofőrökkel, illatosan és tisztán begurult a parkolóba, hogy felvegye a lurkókat és felejthetetlen élményeket szerezzenek együtt Kárpátalján.

AZ INDULÁSKOR MÉG NEM LEHETETT SEJTENI, HOGY AZ AUTÓBUSZ HAMAROSAN INKÁBB EMLÉKEZTET MAJD A TITANIC RONCSAIRA MINT EGY OSZTÁLYKIRÁNDULÁS JÓKEDVŰ HELYSZÍNÉRE

Hazajön az autóbusz megrongálva, leöntve különböző italokkal és egy idegileg teljesen kimerült sofőrrel.
Lehajtom a fejemet, szégyenkezem embertársaim miatt a kollégáim előtt…

A busznak másnap reggel ismét fel kell vennie egy csoportot, frissnek, tisztának és illatosnak kell lennie, a sofőrnek ismét mosolyognia kell. 2-3 ilyen csoport után ez egyre nehezebb.

Mit is mondhatnék ilyenkor? Csupán csak ennyit:

VISELKEDJ EMBERKÉNT, HA AZT SZERETNÉD, HOGY EMBERKÉNT NÉZZENEK RÁD!

Az autóbuszt nem vásároltad meg, csak kölcsönbe kaptad, hogy szép élményeket szerezz. Tartsd tiszteletben!

Ha a sofőr vidám, a csoport is az lesz. És éppúgy fordítva! Viselkedj tisztességesen és hidd el, mindent megmutat, amit a környéken ő már látott, ismer!

Ha megrongálod az autóbuszt vagy nemes egyszerűséggel beleürítesz, történjék ez akár fentről, akár lentről, annak következménye lesz! Példa okán egy hányásért 2017-ben 15.000 Ft-ot számolunk fel. Máskülönben Te is feltakaríthatod…

Köszönjük minden kulturált utasunknak, aki minket választott ezidáig!

Értetek szeretjük ezt a szakmát!