BUSZBÉRLÉS ISKOLÁKNAK

Autóbuszbérlés iskoláknak

AZ ECB Travel évente több száz programot teljesít magyar és külföldi megrendelői részére Magyarország területén és külföldön.

Az autóbuszbérlés osztálykirándulásra és egyéb iskolai programhoz egy nagyon fontos és különös odafigyelést igénylő területe a busz bérbeadásnak.

Gyermekeket szállítani nagy felelősség, csakúgy mint gyermek programot szervezni. Az ECB Travel Kft-nél tisztában vagyunk ezzel a felelősséggel, így biztos lehet benne, hogy jól karbantartott, fiatal flottával szállítjuk a legkisebbeket, képzett, udvarias sofőrökkel.

Autóbuszainkat nem kizárólag magyarországi programokra adjuk bérbe, de külföldi utak esetében is megfelelünk minden hatályos jogszabálynak. Legyen szó Határontúli programról, autóbuszbérlésről síeléshez, osztálykiránduláshoz, esetleg buszbérlés színházlátogatásra programról, a legkisebb megrendeléstől a legnagyobbakig, akár egész iskolák egy időben történő szállításáig, minden ügyfelünket a legnagyobb odafigyeléssel szolgáljuk ki.

Nálunk nincs korhatár, bölcsisektől a nyugdíjasokig mindenkit nagy szeretettel látunk járműveinken, néhány alapvető szabályt azonban kérünk betartani:

  1. Kiskorú személy kizárólag felnőtt kísérő jelenlétében veheti igénybe szolgáltatásunkat. Gyermek csoportot felnőtt nélkül sajnos nem áll módunkban szállítani.
  2. A járműveken kizárólag a hatályos jogszabályok betartásával lehetséges utazni, így például a biztonsági öv mindenki számára kötelező. A szabályok beatartása mindkét fél számára megnyugtató, főként a szülőnek, aki a legdrágább kincsét az autóbuszvezetőre bízza
  3. Autóbuszaink zömmel fiatalok, de kivétel nélkül mind szépen karbantartottak, ezért minden csoportunktól azt kérjük, hogy pont annyira vigyázzanak rá, amennyire mi tesszük, hogy kis idő múlva, ha újra felszállnak ugyanarra a járműre, ugyanolyan szép állapotban legyen.

Milyen autóbuszt bérelhetek?

Cégünk a normál és luxus személyautóktól kezdődően a 69 fős autóbuszokig mindenféle méretben és kategóriában kínál járműveket. Az osztályok szempontjából előnyös közepes méretű autóbuszunkból 2 db áll rendelkezésünkre, így mindig nagyon hamar lefoglalják őket, az osztálykirándulós időszakban általában már 3-4 hónappal előre. A témában érdemes elolvasni blogg cikkünket ide kattintva: Mikor ne szervezz osztálykirándulást? Avagy a legfrekentáltabb időpontok 2024-ben

Flottánk megtekintéséhez kattintson ide

kit szállítunk

Bárkit, akinek szervezett csoportja van és szeretné eljuttatni a csoportot egyik helyszínről a másikra. Legyen szó gyermekszállításról, bölcsisek, ovisok szállításáról,almaszedésről, úszásra szállításról, iskolai osztálykirándulásról, egyetemi táborokról, pedagógusnapi kirándulásról, nálunk mindenki megtalálja a számítását. Korrekt árakkal, barátságos ügyintézőkkel és kiváló szolgáltatással várjuk megrendelőinket.

Mit bizzon ránk

A megfelelő jármű kiválasztását, az utazás tökéletes lebonyolítását. Gyorsan korrekt ajánlatot készítünk, a megrendelést precízen kezeljük, a feladat lebonyolítását komolyan vesszük, az utólagos adminisztrációt érthetően és pontosan elkészítjük.

Ha igényli, szívesen ajánlunk remek osztálykirándulási célpontokat, kipróbált szállásokat.

Mivel nem foglalkozunk

Programot sajnos nem szervezünk, ez az utazási irodák feladata. Felmerülő kérdések esetén szívesen segítünk, hiszen a legtöbb magyar településen és környező országban nagy helyismerettel rendelkezünk, de a teljes program szervezését sajnos nem tudjuk vállalni.

Mennyibe  kerül

Buszbérlés árakról nehéz pontos részletek ismerete nélkül beszélni, mert az ajánlat sok összetevőből áll, ilyenek a létszám, a megtett kilométer, a megrendelés gyakorisága, a program pontos időpontja stb. Az árazás tehát dinamikus, mint amilyen a repülőgépeknél is, mégis érthető, hogy aki buszbérlésben gondolkodik, szeretne még ajánlatkérés előtt képet kapni a nagyságrendekről.

2024-ben

Mi a foglalás menete egy autóbuszos kirándulásnak

Kérjen ajánlatot
  1. Kérjen ajánlatot telefonon, e-mailben vagy a honlapon keresztül. Adja meg a részleteket ( indulás és érkezés időpontja, címe, úti cél, létszám)  Amennyiben nem minden részletet ismer, bátran keressen minket telefonon, kollégáink igyekeznek ennek ellenére is egy becsült díjjal segíteni a költségek tervezését.

 

Ajánlat készítés

Kollégáink 2 munkanapon belül ajánlatot készítenek, melyet e-mailben fognak elküldeni Önnek Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is.
Ha gyors tájékoztatásra lenne szüksége, keressen minket telefonon, az SOS kérdéseket mindig előrevesszük.

 

Ajánlat elfogadása

Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat, válasz levélben küldje el megrendelését írásban, melyre kollégáink visszaigazoló levelet fognak küldeni ugyancsak e-mailben. Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is. Amíg nem kap hivatalos Visszaigazoló levelet tőlünk, addig foglalása nem él, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy utánajárjanak a problémának

 

Visszaigazolás

Ha megérkezett a visszaigazoló e-mail, benne talál egy díjbekérőt. Ennek kifizetése után a megrendelése élővé válik, további kommunikációra részünkről már nincs szükség. Természetesen amennyiben Önnek további kérdése, kérése merül fel az utazásig, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére

 

Kapcsolat a sofőrrel

Az utazás napján az Ön által megadott időpontban az autóbusz és a sofőr….

Kérd ajánlatunkat néhány kattintással!

Az ajánlatkérés és ajánlatadás nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, teljesen ingyenes.
Kollégáink maximum 2 munkanapon belül megválaszolják a beérkező megkereséseket. Amennyiben ennél sürgősebben lenne szükség egy nagyságrendi árra, kérlek keresd kollégáinkat telefonon, igyekeznek mihamarabb segíteni. Telefonszámainkért kattints ide.

Kérjen ajánlatot

Presets Color

Primary
Secondary