autóBuszbérlés KÜLFÖLDRE SOFŐRREL

Autóbuszbérlés külföldre

AZ ECB Travel évente több száz programot teljesít magyar és külföldi megrendelői részére Magyarország területén és külföldön. Belföldi buszbérlési tudnivalókért kattints ide

Megbízható, komfortos, fiatal járműveink tökéletesen alkalmasak rá, hogy akár egész Európát kényelmesen átutazhasd velünk. Sofőrjeink téli és nyári körülmények között is biztonságosan, a szabályok betartásával juttatják el csoportodat a tervezett külföldi helyszínre.

Autóbuszinkkal gyakorta járjuk a Balkán vadregényes útjait, Erdély lankáit, az osztrák Alpokat, Itália dombjait, hegyeit, de Portugáliától Finnországig szinte nincs olyan ország Európában ahol ne éreznénk otthon magunkat.

Nálunk egyetlen csoport vagy megrendelés sem lehet túl kicsi vagy túl nagy.
Legyen szó MICE csoport utaztatásáról, síútról, határontúli programokhoz buszbérlésről, reptéri transzferről a környező országok nagyvárosaiba, céges külföldi utazásról, velünk kényelemben, biztonságban érheti el úticélját.

Cégünk az autóbuszok ellenőrzésére nagy gondot fordít, ezen kívül megfelelünk a személyszállításra vonatkozó összes európai előírásnak.

Autóbuszaink bőséges csomagtérrel rendelkeznek, így a poggyászok szállítása hosszabb utak alkalmával sem jelent problémát.

Milyen autóbuszt bérelhetek?

Cégünk a normál és luxus személyautóktól kezdődően a 69 fős autóbuszokig mindenféle méretben és kategóriában kínál járműveket.

16 fős Ford kisbusz bérlése, 18 fős Mercedes kisbusz bérlése, 34 fős autóbusz bérlése, 50 fős autóbuszok bérlése, nagy létszámú, 50 fő feletti autóbuszok bérlése ugyancsak megtalálható szolgáltatásaink között.

Flottánk megtekintéséhez kattintson ide

kit szállítunk

Bárkit, akinek szervezett csoportja van és szeretné eljuttatni a csoportot egyik helyszínről a másikra. Felnőtt és gyermek csoportokat, hazai és külföldi megrendelőket, magánembereket és kiemelt státuszú embereket is.
Korrekt árakkal, barátságos ügyintézőkkel és kiváló szolgáltatással várjuk megrendelőinket.

Mit bizzon ránk

A megfelelő jármű kiválasztását, a pontos útvonal  és menetidők tervezését, a lehetséges megállók beiktatásának helyszínét.
Gyorsan korrekt ajánlatot készítünk, a megrendelést precízen kezeljük, a feladat lebonyolítását komolyan vesszük, az utólagos adminisztrációt érthetően és pontosan elkészítjük.

Mivel nem foglalkozunk

Programot sajnos nem szervezünk és szállást sem tudunk foglalni a csoportnak, ez az utazási irodák feladata. Felmerülő kérdések esetén szívesen segítünk, hiszen a legtöbb külföldi településen és környező országban nagy helyismerettel rendelkezünk, ötleteket, tippeket szívesen adunk.

Mennyibe  kerül

Buszbérlés árakról nehéz pontos részletek ismerete nélkül beszélni, mert az ajánlat sok összetevőből áll, ilyenek a létszám, a megtett kilométer, a megrendelés gyakorisága, a program pontos időpontja stb. Az árazás tehát dinamikus, mint amilyen a repülőgépeknél is, mégis érthető, hogy aki buszbérlésben gondolkodik, szeretne még ajánlatkérés előtt képet kapni a nagyságrendekről.

2024-ben

Mi a foglalás menete egy autóbuszos kirándulásnak

Kérjen ajánlatot
  1. Kérjen ajánlatot telefonon, e-mailben vagy a honlapon keresztül. Adja meg a részleteket ( indulás és érkezés időpontja, címe, úti cél, létszám)  Amennyiben nem minden részletet ismer, bátran keressen minket telefonon, kollégáink igyekeznek ennek ellenére is egy becsült díjjal segíteni a költségek tervezését.

 

Ajánlat készítés

Kollégáink 2 munkanapon belül ajánlatot készítenek, melyet e-mailben fognak elküldeni Önnek Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is.
Ha gyors tájékoztatásra lenne szüksége, keressen minket telefonon, az SOS kérdéseket mindig előrevesszük.

 

Ajánlat elfogadása

Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat, válasz levélben küldje el megrendelését írásban, melyre kollégáink visszaigazoló levelet fognak küldeni ugyancsak e-mailben. Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is. Amíg nem kap hivatalos Visszaigazoló levelet tőlünk, addig foglalása nem él, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy utánajárjanak a problémának

 

Visszaigazolás

Ha megérkezett a visszaigazoló e-mail, benne talál egy díjbekérőt. Ennek kifizetése után a megrendelése élővé válik, további kommunikációra részünkről már nincs szükség. Természetesen amennyiben Önnek további kérdése, kérése merül fel az utazásig, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére

 

Program teljesítése

Az utazás napján az Ön által megadott időpontban az autóbusz és a sofőr….

Program vége

A program végeztével az autóbusz visszatér a telephelyre, a hivatalos menetlevél pedig beérkezik az irodánkba. Ez alapján elkészítjük a túra végleges elszámolását. Megnézzük a futott kilómétereket, a megtett órák számát, az esetlegesen felmerült parkolási díjakat és a plusz költségeket tovább számlázzuk. Amennyiben nem merült fel plusz költség, úgy csak az eredeti díjról szóló végszámlát küldjük meg az értékelő űrlapunk segítségével.

Kérd ajánlatunkat néhány kattintással!

Az ajánlatkérés és ajánlatadás nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, teljesen ingyenes.
Kollégáink maximum 2 munkanapon belül megválaszolják a beérkező megkereséseket. Amennyiben ennél sürgősebben lenne szükség egy nagyságrendi árra, kérlek keresd kollégáinkat telefonon, igyekeznek mihamarabb segíteni. Telefonszámainkért kattints ide.

Kérjen Ajánlatot

Presets Color

Primary
Secondary