MINIBUSZ BÉRLÉS SOFŐRREL

Minibusz bérlés sofőrrel

AZ ECB Travel évente több száz programot teljesít magyar és külföldi megrendelői részére Magyarország területén és külföldön.

Ha privát szállítási megoldást keres legkisebb csoportjai részére, luxus kisbusz bérlés sofőrrel szolgáltatásunk elérhető 1 főtől maximum 7 fő utas szállításáig. Ebben a kategóriában kizárólag az elismert Mercedes V class típusú prémium minibuszokkal dolgozunk.

Járműveink kényelmesek, nagyszerű utazási élményt biztosítanak. Kivétel nélkül mindegyikük bőr üléssel felszerelt, némelyik közülük tárgyaló asztallal, egymás felé fordított székekkel út közbeni tárgyalások lebonyolítására is alkalmas.

VIP járműveinket vezető kollégáink minden esetben a kiemelt szolgáltatáshoz megfelelő öltözetben, fehér ingben, nyakkendőben jelennek meg, igény esetén öltönyben. Sofőrjeink legalább 1 idegen nyelvet beszélnek és tisztában vannak a luxus autót használó személyek igényeivel. Tiszteletben tartják a privát szférájukat és rendkívül diszkrétek.

Minden esetben készítünk be az autóba savas és mentes hűtött vizet, zsebkendőt. Ha egyéb extra szolgáltatásra is igénye lenne, kérem tekintse meg szolgáltatási listánkat ide kattintva.

Milyen Járművet bérelhetek

Cégünknél Mercedes V class típusú minibuszok bérelhetőek sofőrrel együtt.

4 fős tárgyalóasztalos luxus minibusz bérlése – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

7 fős bőr üléses luxus minibusz bérlése – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

15 fős kisbusz bérlése –Ford, komfortos, turista kategóriájú – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

16 fős kisbusz bérlése – Mercedes, luxus felszereltségű, nagy lábtérrel, full bőr üléssel – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

18 fős kisbusz bérlése – Mercedes, luxus felszereltségű, fél bőr üléssel , saját csomagtérrel– Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

19 fős kisbusz bérlése – Mercedes, luxus felszereltségű, fél bőr üléssel – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

Cégünknél elérhetőek még:  34 fős autóbusz bérlése, 49 fős autóbuszok bérlése, nagy létszámú, 60 – 69 fős autóbuszok bérlése

Flottánk megtekintéséhez kattintson ide

kit szállítunk

Bárkit, akinek szervezett csoportja van és szeretné eljuttatni a csoportot egyik helyszínről a másikra. Felnőtt és gyermek csoportokat, hazai és külföldi megrendelőket, családokat, baráti társaságokat, magánembereket és kiemelt státuszú embereket is. Minibuszainkkal és személyautóinkkal delegációk és felsővezetők szállítását végezzük elsősorban.
Korrekt árakkal, barátságos ügyintézőkkel és kiváló szolgáltatással várjuk megrendelőinket.

Kérjen egyszerűen, gyorsan, költségmentesen ajánlatot ide kattintva.

Mit bizzon ránk

A megfelelő jármű kiválasztását, a pontos útvonal és menetidők tervezését, a lehetséges megállók beiktatásának helyszínét.

Extra szolgáltatásként szívesen készítünk be harapnivalót, alkoholos és mentes italokat, biztosítunk hostesst vagy tolmácsot. A reptéren vagy a lobbyban táblával várjuk a vendégeket.

Gyorsan korrekt ajánlatot készítünk, a megrendelést precízen kezeljük, a feladat lebonyolítását komolyan vesszük, az utólagos adminisztrációt érthetően és pontosan elkészítjük.

Mivel nem foglalkozunk

Programot sajnos nem szervezünk és szállást sem tudunk foglalni az utasoknak, ez az utazási irodák feladata. Felmerülő kérdések esetén szívesen segítünk, hiszen a legtöbb külföldi és belföldi településen és környező országban nagy helyismerettel rendelkezünk, ötleteket, tippeket szívesen adunk.

Mennyibe  kerül

Minibusz bérlés árakról nehéz pontos részletek ismerete nélkül beszélni, mert az ajánlat sok összetevőből áll, ilyenek a létszám, a megtett kilométer, a megrendelés gyakorisága, a program pontos időpontja stb. Az árazás tehát dinamikus, mint amilyen a repülőgépeknél is, mégis érthető, hogy aki buszbérlésben gondolkodik, szeretne még ajánlatkérés előtt képet kapni a nagyságrendekről.

2024-ben

 Kérd ajánlatunkat néhány kattintással

Az ajánlatkérés és ajánlatadás nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, teljesen ingyenes.
Kollégáink maximum 2 munkanapon belül megválaszolják a beérkező megkereséseket. Amennyiben ennél sürgősebben lenne szükség egy nagyságrendi árra, kérlek keresd kollégáinkat telefonon, igyekeznek mihamarabb segíteni. Telefonszámainkért kattintson ide.

Mi a foglalás menete egy autóbuszos kirándulásnak

Kérjen ajánlatot
  1. Kérjen ajánlatot telefonon, e-mailben vagy a honlapon keresztül. Adja meg a részleteket ( indulás és érkezés időpontja, címe, úti cél, létszám)  Amennyiben nem minden részletet ismer, bátran keressen minket telefonon, kollégáink igyekeznek ennek ellenére is egy becsült díjjal segíteni a költségek tervezését.

 

Ajánlat készítés

Kollégáink 2 munkanapon belül ajánlatot készítenek, melyet e-mailben fognak elküldeni Önnek Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is.
Ha gyors tájékoztatásra lenne szüksége, keressen minket telefonon, az SOS kérdéseket mindig előrevesszük.

 

Ajánlat elfogadása

Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat, válasz levélben küldje el megrendelését írásban, melyre kollégáink visszaigazoló levelet fognak küldeni ugyancsak e-mailben. Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is. Amíg nem kap hivatalos Visszaigazoló levelet tőlünk, addig foglalása nem él, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy utánajárjanak a problémának

 

Visszaigazolás

Ha megérkezett a visszaigazoló e-mail, benne talál egy díjbekérőt. Ennek kifizetése után a megrendelése élővé válik, további kommunikációra részünkről már nincs szükség. Természetesen amennyiben Önnek további kérdése, kérése merül fel az utazásig, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére

 

Kapcsolat a sofőrrel

Az utazás napján az Ön által megadott időpontban az autóbusz és a sofőr….

Kérjen ajánlatot

Presets Color

Primary
Secondary