Kisbusz bérlés sofőrrel

Kisbusz bérlés sofőrrel

AZ ECB Travel évente több száz programot teljesít magyar és külföldi megrendelői részére Magyarország területén és külföldön.

Kisbuszaink fiatalok, kivétel nélkül mind EURO 6-os besorolásúak, kényelmesek, némelyik bőr üléssel felszerelt.

Kisebb létszámú csoportoknak tökéletes választás a kisbusz bérlése sofőrrel, csakúgy, mint a privát csoportoknak, családoknak, baráti társaságoknak.

A kisbuszok nagy előnye nagyobb társaikkal szemben, hogy sokkal könnyebben irányíthatóak, kisebb ívben fordulnak, ami a szűk, belvárosi utcákban nagyon megkönnyíti a csoportok mozgását, akár Budapestről, akár Európa másik nagyvárosáról legyen szó.

Bár a kisbuszok nem rendelkeznek csomagtérrel, vagy ha mégis, akkor nagyon picivel, Önnek azonban nem kell aggódnia a csomagok elhelyezése miatt. Az ECB Travel Kft. ingyenesen biztosítja a zárt csomagtároló utánfutót minden 20 fő alatti járművéhez, melybe bőségesen és biztonságosan elfér minden, amit szállítani szeretne. Olvassa el ide kattintva, mi az amit nem szállítunk.

Nálunk egyetlen csoport vagy megrendelés sem lehet túl kicsi vagy túl nagy.
Legyen szó MICE csoport utaztatásáról, síútról, határontúli programokhoz buszbérlésről, reptéri transzferről a környező országok nagyvárosaiba, céges külföldi utazásról, velünk kényelemben, biztonságban érheti el úticélját.

Cégünk az autóbuszok ellenőrzésére nagy gondot fordít, ezen kívül megfelelünk a személyszállításra vonatkozó összes európai előírásnak.

Milyen autóbuszt bérelhetek

Cégünknél Mercedes és Ford kisbuszok bérelhetőek sofőrrel együtt.

4 fős tárgyalóasztalos luxus minibusz bérlése – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

7 fős bőr üléses luxus minibusz bérlése – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

15 fős kisbusz bérlése –Ford, komfortos, turista kategóriájú – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

16 fős kisbusz bérlése – Mercedes, luxus felszereltségű, nagy lábtérrel, full bőr üléssel – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

18 fős kisbusz bérlése – Mercedes, luxus felszereltségű, fél bőr üléssel , saját csomagtérrel– Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

19 fős kisbusz bérlése – Mercedes, luxus felszereltségű, fél bőr üléssel – Nézze meg a kisbuszt ide kattintva

Cégünknél elérhetőek még:  34 fős autóbusz bérlése, 49 fős autóbuszok bérlése, nagy létszámú, 60 – 69 fős autóbuszok bérlése

Flottánk megtekintéséhez kattintson ide

kit szállítunk

Bárkit, akinek szervezett csoportja van és szeretné eljuttatni a csoportot egyik helyszínről a másikra. Felnőtt és gyermek csoportokat, hazai és külföldi megrendelőket, családokat, baráti társaságokat, magánembereket és kiemelt státuszú embereket is. Minibuszainkkal és személyautóinkkal delegációk és felsővezetők szállítását végezzük elsősorban.
 Korrekt árakkal, barátságos ügyintézőkkel és kiváló szolgáltatással várjuk megrendelőinket.

Kérjen egyszerűen, gyorsan, költségmentesen ajánlatot ide kattintva.

Mit bizzon ránk

A megfelelő jármű kiválasztását, a pontos útvonal és menetidők tervezését, a lehetséges megállók beiktatásának helyszínét.
Gyorsan korrekt ajánlatot készítünk, a megrendelést precízen kezeljük, a feladat lebonyolítását komolyan vesszük, az utólagos adminisztrációt érthetően és pontosan elkészítjük.

Mivel nem foglalkozunk

Programot sajnos nem szervezünk és szállást sem tudunk foglalni a csoportnak, ez az utazási irodák feladata. Felmerülő kérdések esetén szívesen segítünk, hiszen a legtöbb külföldi településen és környező országban nagy helyismerettel rendelkezünk, ötleteket, tippeket szívesen adunk.

Mennyibe  kerül

Kisbusz bérlés árakról nehéz pontos részletek ismerete nélkül beszélni, mert az ajánlat sok összetevőből áll, ilyenek a létszám, a megtett kilométer, a megrendelés gyakorisága, a program pontos időpontja stb. Az árazás tehát dinamikus, mint amilyen a repülőgépeknél is, mégis érthető, hogy aki buszbérlésben gondolkodik, szeretne még ajánlatkérés előtt képet kapni a nagyságrendekről.

2024-ben

  • egy 16 fős kisbusz bérlése egy 1 napos bécsi útra nagyjából 300.000 Ft –tól indul
  • 18 fős kisbusz bérlése egy 1 napos egri útra kb. 140.000 Ft-tól indul
  • egy 19 fős kisbusz bérlése egy prágai hétvégére 600.000 Ft-tól indul

Mi a foglalás menete egy autóbuszos kirándulásnak

Kérjen ajánlatot
  1. Kérjen ajánlatot telefonon, e-mailben vagy a honlapon keresztül. Adja meg a részleteket ( indulás és érkezés időpontja, címe, úti cél, létszám)  Amennyiben nem minden részletet ismer, bátran keressen minket telefonon, kollégáink igyekeznek ennek ellenére is egy becsült díjjal segíteni a költségek tervezését.

 

Ajánlat készítés

Kollégáink 2 munkanapon belül ajánlatot készítenek, melyet e-mailben fognak elküldeni Önnek Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is.
Ha gyors tájékoztatásra lenne szüksége, keressen minket telefonon, az SOS kérdéseket mindig előrevesszük.

 

Ajánlat elfogadása

Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat, válasz levélben küldje el megrendelését írásban, melyre kollégáink visszaigazoló levelet fognak küldeni ugyancsak e-mailben. Kérjük ellenőrizze a Spam és a Promóciók mappákat is. Amíg nem kap hivatalos Visszaigazoló levelet tőlünk, addig foglalása nem él, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy utánajárjanak a problémának

 

Visszaigazolás

Ha megérkezett a visszaigazoló e-mail, benne talál egy díjbekérőt. Ennek kifizetése után a megrendelése élővé válik, további kommunikációra részünkről már nincs szükség. Természetesen amennyiben Önnek további kérdése, kérése merül fel az utazásig, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére

 

Program teljesítése
  1. Az utazás napján az Ön által megadott időpontban az autóbusz és a sofőr a kért helyszínre érkezik, készen az utasok szállítására. Kollégánk a helyszínen is az utazóközönség elégedettségéért fog dolgozni, hiszen mottónk szerint is: MOSOLYOKAT SZÁLLÍTUNK!
Program vége

A program végeztével az autóbusz visszatér a telephelyre, a hivatalos menetlevél pedig beérkezik az irodánkba. Ez alapján elkészítjük a túra végleges elszámolását. Megnézzük a futott kilómétereket, a megtett órák számát, az esetlegesen felmerült parkolási díjakat és a plusz költségeket tovább számlázzuk. Amennyiben nem merült fel plusz költség, úgy csak az eredeti díjról szóló végszámlát küldjük meg az értékelő űrlapunk segítségével.

Kérd ajánlatunkat néhány kattintással

Az ajánlatkérés és ajánlatadás nem jár semmilyen kötelezettséggel egyik fél részéről sem, teljesen ingyenes.
Kollégáink maximum 2 munkanapon belül megválaszolják a beérkező megkereséseket. Amennyiben ennél sürgősebben lenne szükség egy nagyságrendi árra, kérlek keresd kollégáinkat telefonon, igyekeznek mihamarabb segíteni. Telefonszámainkért kattintson ide.

Kérjen ajánlatot

Presets Color

Primary
Secondary